De kampleiding

Al sinds 2002 organiseert de jeugdroeicommissie van de G.S.R. Aegir jaarlijks een jeugdroeikamp. Deze commissie wordt jaarlijks aangevuld met nieuwe eerstejaars wanneer er mensen de stad verlaten. Om alvast een kleine impressie te krijgen van wie wij zijn hebben we op deze pagina een voorstelrondje!

 

Florine

Om te beginnen stellen we onze Praeses voor! Florine Bax, Flo, G2, Floshizzle, zwaait al een aantal jaar met de scepter en in totaal wordt dit al haar 4e kamp wat ze meemaakt!
Op Aegir heeft Flo een aantal jaren gewedstrijdroeit, maar nu coacht ze de eerstejaars lichte acht. Naast Aegir loopt Flo coschappen in het UMCG, is ze te vinden op de racefiets of in de sportschool en ze houdt van echt fitgirl eten!
Dit is het laatste jaar dat Flo te vinden is op Jeugdroeikamp.

 

Roel

Onze Roel, een van de nieuwe commissiegenoten! Roel, of Rotti is te herkennen aan zijn ‘nektabba’ en spreekt altijd af op ‘centje’. Als deze termen je bekend zijn, heb je door dat Rotti een échte Amsterdammer is.
In Amsterdam roeide Roel nog bij Willem Drie. Ook was hij daar een heus model voor het kledingbedrijf meer benen! Dit jaar heeft Roel de hoofdstad ingeruild voor het hoge noorden en is hij voor Aegir bij eerstejaars licht gaan roeien! Op de ZRB is de beste jongen beginneling af geworden en dus zal hij komend kamp shinen met een mooie kale kop.

 

 

Roland

Deze coole kikker is Roland Krijger ook wel bekend als Rol, Rollie of ‘Voland. Deze jongen werd, na 2 jaar jeugdroeikamp gedaan te hebben, ongeveer 10 jaar geleden lid bij de jeugd van de Hunze . Roland het roeien al vroeg serieus opgepakt en is hij twee maal juniorenkampioen geworden in de jongens 16 dubbel twee! Na deze gouden jeugd carrière is Roland gaan roeien bij Aegir en is hij uiteindelijk in de eerstejaars zware acht terecht gekomen. Al sinds 2012 is deze oude rot lid van de commissie en daarnaast coacht hij de Groningse Henley 8+ voor de Templeton Cup!

 

 

Wietse

Wietse van Blitterswijk, luistert naast Wiets, Blitterbal ook sinds kort naar de naam WietS.A. Sinds de ARB is deze jongen namelijk in het bezit van 8 tellende blikken! Ook Wietse draait al een aantal jaar mee in de commissie maar geen enkel spel is deze jongen te gek. Met zijn onuitputtelijke bron van energie is hij de aangewezen persoon voor de ochtendgymnastiek. Voor een potje weerwolven kan je deze jongen letterlijk om 4 uur ‘s nachts wakker maken, niks is voor hem te gek!

 

 

Mike

Onze Mike, oftewel Dike of Maikol! Deze blonde adonis is helaas afwezig dit jaar op kamp! Alhoewel hij officieel sinds dit jaar echt volwassen (21 jaar) is, gedraagt hij zich hier gelukkig nog niet naar. Vlatwister, levend cluedo, of een ouderwets potje slingertikkertje, niks is te gek voor onze Maikol. Maar helaas is hij dit jaar vooral voorafgaand aan het kamp druk bezig met de voorbereidingen..

 

 

 

Brit

Mocht je nog een kopje suiker nodig hebben, zoek dan niet verder! We stellen aan jullie nammelijk  onze enige echte BUUF BRITTOE voor! Naast een kopje suiker kan je bij Buuf Brittoe ook altijd terecht voor de laatste roddels, en een gezellig bakkie pleur. Dit jaar stuurt Buuf Brittoe de Dames Club8+ over de Nederlandse wateren, deze zomer stuurt ze jou misschien wel over het Winschoterdiep! Buuf Brittoe studeert mondzorgkunde, dus met de stralende glimlach zit het wel goed.

 

 

Sanne

[Insert text]

 

 

 

 

 

Goudje

[Insert text]

 

 

 

 

 

Robert

[Insert text]

 

 

 

 

 

Reint

[Insert text]

 

 

 

 

 

Roos

[Insert text]

 

 

 

 

 

Wiebe

[Insert text]