Voor kinderen

Heb jij zin in een mooie start van je zomervakantie, een week lang roeien en lol? Dan is dit kamp zeker iets voor jou om bij te zijn! 

Elk jaar organiseert de jeugdroeicommissie van de studentenroeivereniging Aegir een Jeugdroeikamp. Dit kamp is bedoeld voor zowel jongeren die nog nooit in een roeiboot hebben gezeten als voor verder gevorderde jeugdroeiers. We willen benadrukken dat er op alle niveaus wordt getraind en dat het kamp dus echt bedoeld is voor iedereen die zin heeft om te leren roeien of om extra dingen bij te leren als je al roei-ervaring hebt! Er wordt dagelijks getraind onder begeleiding van enthousiaste en ervaren roeiers en ook zullen we tochten gaan maken door de Groningse ommelanden.

Naast het roeien is er ook ruimte om even goed los te gaan op andere vlakken! Met verschillende activiteiten zoals o.a. waterskiën, bosspellen, en het chique galadiner is er geen moment rust! Tevens laten we je tijdens diverse uitstapjes zien wat de binnenstad van Groningen allemaal te bieden heeft. 

Die week is het botenhuis van Aegir jouw thuishaven. Een van de oudste roeiverenigingen die ons land rijk is. Naast een in 140 jaar zorgvuldig opgebouwde kennis van de roeihaal koesteren wij ook nog andere tradities. Dit brengt veel mores en gekkigheid met zich mee die we je niet willen onthouden!